Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Eindelijk goed nieuws voor Martien en Erica Meiland? 'Verkocht'

|
|

Laatste update:

De Meilandjes doen er álles aan om hun B&B-kasteel Chateau Marillaux te verkopen. Het bekende Chateau Meiland-pand staat op Funda en de fam schakelde een lekker hysterisch makelaarsduo in om de boel te managen. Die twee komen waarschijnlijk met goed nieuws voor Erica en Martien: kunnen ze het Chateau eindelijk verkopen?

'Gaat gewoon goed komen'

"Weet je wat ik denk?", zegt één van de hypervrolijke makelaars in een vlog vanuit het Chateau (door Erica gedeeld op Insta). Ze houdt vervolgens een 'verkocht'-bord omhoog. "Dat gaat gewoon goed komen", zegt de ander heel stellig. De twee mochten die dag veel bezichtigingen doen en het lijkt erop dat het 'winnende' bod er tussen zat. De vlogs van dit olijke duo zijn trouwens een tikkie surrealistisch, maar wel op een goede manier: ze filmen vanuit het Chateau en gooien er regelmatig Meiland-catchphrases doorheen. Alsof we weer even in de begintijd van Chateau Meiland zitten.

Chateau Meiland eindelijk verkocht?

De twee makelaars denken dat ze donderdag, vandaag dus, naar Erica en Martien toe kunnen rijden om hen eindelijk goed nieuws te kunnen brengen. Waar komen ze dan precies mee aan? Nou, "een fles bubbels", een "goed verhaal" en "een goed bod", zo onthullen ze. Wat goéééd!

Verkopen, verkopen, verkopen!

Eerst nog maar even zien of Erica en Martien het zelf ook een goed bod vinden, al kunnen we ons voorstellen dat ze het hoe dan ook accepteren. Het kasteel staat al érg lang te koop en de Meilandjes moesten al meerdere keren noodgedwongen de verkoopprijs naar beneden bijstellen. Ook riep Martien meer dan eens dat er een koper was gevonden, maar dit ging keer op keer alsnog mis. Of Erica en Martien dit bod ook écht accepteren? Dat is nog even afwachten...

De Meilandjes zetten hun realityhit Chateau Meiland trouwens heel effe in de ijskast. Ze maken voor SBS6 een nieuw programma dat vanaf volgende maand op tv komt. Chateau Bijstand, waarin de fam een maand op bijstandsniveau gaat leven, krijgt nu al bakken kritiek te verwerken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder