Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Lekker loeren: Familie Meiland zet Chateau op Funda!

|
|

Laatste update:

Martien en Erica Meiland proberen hun geliefde Chateau Marillaux (aka Chateau Meiland) al een tijd te verkopen, maar ze hebben weinig geluk gehad. Om de haverklap meldde een koper zich, maar de geïnteresseerden haakten telkens af.

De Meilandjes zakten al een paar keer met de vraagprijs, want de familie wil inmiddels tóch wel graag van het Franse kasteeltje af. Nadat de zoveelste deal afketste staat Chateau Marillaux nu ‘gewoon’ op Funda!

Chateau Meiland op Funda

De vraagprijs is weer een stukje lager: 795.000 euro, zoals de familie onlangs al liet weten. Het is door alle coronamaatregelen niet echt hét moment om een hotel/B&B te beginnen, maar voor de Meiland-fan is het sowieso leuk om de foto’s van het kasteel te checken.

Martien en Erica Meiland gaven deze week aan dat ze het in 2022 éven wat rustiger aan willen doen. De familie heeft een paar verhuizingen achter de rug, en de Chateau Meiland-seizoenen met twee afleveringen per week hakten er behoorlijk in.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

In maart start het nieuwe programma van de familie Meiland. Ze zullen een maand met een bijstandsinkomen moeten leven in Chateau Bijstand. Deze vernieuwde versie van Effe Geen Cent te Makken oogst bij voorbaat veel kritiek. Kijkers noemden het nieuwe programma al ‘armoedeporno’.

Lees verder