Baby Yoda in The Mandalorian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Baby Yoda in The Mandalorian

Dé kersttrend van 2020: Baby Yoda in de boom!

|
|

Laatste update:

Vlak vóór Kerstmis eindigt het tweede seizoen van de Star Wars-ruimtewestern The Mandalorian. Of het toevallig is of niet: Baby Yoda is in 2020 een hit in de kerstboom!

Dé ster van The Mandalorian is natuurlijk Baby Yoda (sinds kort bekend als Grogu) en dit figuur werd in één klap een fenomeen. Hij is schattig, knuffelbaar, grappig én (soms) levensgevaarlijk. Mensen gooien massaal hun kerstengelen weg en plaatsen Baby Yoda’s in en óp de kerstboom!

This is the way!

Het is duidelijk waarom de schattige Baby Yoda een populaire kerstversiering is. Zijn uitstraling is nét zo cute als die van kleine baby Jezus in zijn kribbe! Om Grogu ook daadwerkelijk in de boom te hangen… dát is waarschijnlijk verveling geweest!

Toch kunnen we er geen genoeg van krijgen!

Baby Yoda-kerstboom is The Way!

Het derde seizoen van The Mandalorian is eigenlijk al bevestigd, maar het is nog onduidelijk wanneer het precies wordt opgenomen. Er waren geruchten dat een Boba Fett-spin-off voorrang zou krijgen, maar zo’n serie werd op de 'investor's day' niet aangekondigd door Disney. De kans is groot dat de opnames binnenkort beginnen en The Mandalorian seizoen 3 gewoon eind 2021 uitkomt.

Als je zin hebt in een lekkere kerstsnack dan vind je hier trouwens het recept voor lekkere ruimtemacarons!

Lees verder