Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Veronica Superguide logo
Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Makers zijn nu al bezig met The Mandalorian seizoen 3!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We kunnen allemaal wel wat goed nieuws gebruiken, toch? Nou, komt dat even goed uit: Disney+-hit The Mandalorian is nu al verzekerd van een derde seizoen!

This is the way! Filmplatform Variety komt met het exclusieve nieuws dat maker en regisseur Jon Favreau en zijn team deze maand zijn begonnen aan de voorbereidingen voor een derde reeks. "We’ve just started pre-production and are looking into further adventures for the Mandalorian in Season 3", zegt één bron tegen Variety.

Mando en The Child

Baby Yoda en zijn sidekick slash papa Din Djarin (Pedro Pascal) - aka The Mandalorian - veroverden eind 2019 de harten van menig Star Wars-fan met een indrukwekkende reeks afleveringen. Jon Favreau kon zijn kindjes (gelukkig) ook niet loslaten. Volgens bronnen is hij al een tijdje aan het schrijven voor seizoen 3. Daarnaast werken mensen van het het art- en design department van Lucasfilm sinds deze maand aan nieuwe concepten en ontwerpen!

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Seizoen 2

We weten nog niet wannéér seizoen 3 precies gaat uitkomen, maar 2021 ligt voor de hand. Al weten we door de coronacrisis natuurlijk nooit zeker wanneer Hollywood-producties de draad weer op kunnen pakken. Voor seizoen 2 hadden de makers van The Mandalorian 'geluk': alle opnames konden in maart worden afgerond! Daarom ligt de release van seizoen 2 naar verluidt nog altijd op koers voor oktober dit jaar. Wat we zoal kunnen verwachten? De introductie van Rosario Dawson als Jedi en Clone Wars-favoriet Ahsoka Tano én véél meer Giancarlo Esposito als Moff Gideon, inclusief epische Darksaber. Voor die tijd krijgen we trouwens ook nog een exclusieve behind the scenes-docu op Disney+.

Lees verder