• Nieuws

De Bluffer: Wéér zeperd voor NPO1

De Bluffer

De laatste dagen is er enorm veel kritiek op de NPO. Een mooi programma als Andere Tijden verdwijnt, en niemendalletjes als Tik ‘m Aan, Showcolade en Dino’s Bezorgservice doen het bar slecht. Ook de nieuwe quiz De Bluffer flopte gisteravond gigantisch!

De quiz, met Rutger Castricum als presentator, trok gisteravond slechts 253.000 kijkers op NPO1. Een uurtje daarvoor schakelden op dezelfde zender nog bijna 1,1 miljoen kijkers in voor Nick, Simon en Kees: Take a Chance on Me.

Bericht wordt geladen...

De Bluffer

De weinige mensen díe keken vonden de show ook niet echt interessant. Het is de bedoeling dat vijf kandidaten één “bluffer” ontmaskeren, die zich anders voordoet dan hij/zij is. De eerste aflevering trok ruim 500.000 kijkers en gisteravond was dat aantal meer dan gehalveerd.

Bericht wordt geladen...

Het waren andere tijden...

Dino’s Bezorgservice werd na twee afleveringen stopgezet, maar de cijfers van de humoristische show waren een stuk beter dan die van De Bluffer. Het is afwachten of we Rutger Castricum binnenkort nog terugzien!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De NPO is de laatste tijd bezig om het programma-aanbod te “verjongen”, maar de resultaten zijn nog niet al te best. Het verlies van een programma als Andere Tijden steekt ondertussen enorm bij tv-minnend Nederland.