Jandino Asporaat voor Dino's Bezorgservice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jandino Asporaat voor Dino's Bezorgservice

NPO grijpt in: programma Jandino voorlopig geschrapt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Oef. Pijnlijk. NPO 1 grijpt even met harde hand in bij Dino's Bezorgservice, het nieuwe NTR-programma van comedian Jandino Asporaat. De show is voorlopig geschrapt.

Dat maakt Remco van Westerloo, netmanager van NPO 1, bekend in het AD. Naar de tweede afleveringen keken 335.000 kijkers, zo blijkt uit cijfers van SKO; veel te weinig voor NPO 1-begrippen.

Verklaring

De verklaring van Remco luidt als volgt: "We hebben dit besloten omdat we het spijtig vinden dat te weinig kijkers het weten te vinden op deze avond. Dino’s Bezorgservice is een grappig en verbindend programma met een bevlogen presentator. Het programma verdient een geschikter uitzendmoment; daar gaan we komende tijd naar op zoek, zodat de resterende vier afleveringen van het programma een betere kans krijgen om z’n publiek te vinden."

Forse kritiek

In Dino’s Bezorgservice bezoekt Jandino iedere week een ander dorp in Nederland en brengt hij pakketjes langs bij bijzondere inwoners. Hij noemde het zelf een 'gek en gestoord' reisprogramma. Angela de Jong gaf Dino laatst nog een flinke veeg uit de pan. Alhoewel: dat is nog lief uitgedrukt. Ze liet niets heel van Dino's Bezorgservice. "Een nietszeggend wegblaasprogramma dat zogenaamd draait om een Nederlands dorp maar vooral een reclamespot is voor de bv Jandino."

En wat nu?

De resterende vier afleveringen komen dus later op de buis. Vanaf donderdag zendt NPO 1 nu wekelijks om 20:30 uur nieuwe afleveringen van de EO-natuurreeks Perfect Planet uit. Daarna komt om 21.30 uur Droomhuis Gezocht (MAX) - als vervanging van Dino dus...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder