Jandino Asporaat voor Dino's Bezorgservice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jandino Asporaat voor Dino's Bezorgservice

Jandino: ‘Dino’s Bezorgservice is een reisprogramma, maar dan gek en gestoord’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na een tv-dipje gaat vanavond het nieuwe programma van Jandino Asporaat van start. Dino’s Bezorgservice wordt heel anders dan dat we van de komiek gewend zijn.

Het is eigenlijk een soort reisprogramma, maar dan een beetje gek en gestoord,” vertelt hij aan het ANP. In Dino’s Bezorgservice bezoekt hij iedere week een ander dorp in Nederland en brengt hij pakketjes langs bij bijzondere inwoners.

Veel meer rust

De Bon Bini Holland-ster vertelt dat hij het merendeel van zijn tijd maatschappelijk bezig is. “Dat is niet nieuw voor de mensen die mij kennen, maar wel voor iedereen die mij alleen kent van televisie of van de films waarin ik speel. In deze show zit veel meer rust en eigenlijk is dat veel meer Jandino.

Contact met mensen

Het gaat om het contact met die mensen, want dat is er de laatste tijd behoorlijk bij ingeschoten,” laat de presentator, die een eigen boek schreef, weten. “Het afgelopen jaar is de nadruk komen te liggen op de angst en zijn we uit elkaar gedreven. De bezorger die met een pakket voor de deur stond, was voor sommige mensen de enige persoon die ze zagen.

Positiviteit

De vrolijke acteur vindt het belangrijk dat er een ander geluid op tv komt. “Op televisie is er vaak meer ellende dan positiviteit.” En dat lijkt volgens hem alleen maar erger te worden. “Dan denk ik: er gebeurt nog zoveel meer in Nederland. Er is ook veel geluk en vrolijkheid.

Oude bekenden

Een programma van Jandino is natuurlijk niet compleet zonder een vleugje humor. Naast de bijzondere verhalen is er veel ruimte voor gelach en er keren ook een paar oude bekenden terug. Publieksfavorieten Judeska en Gerrie zullen een klein rolletje hebben!

Dino’s Bezorgservice is iedere donderdagavond om 21:30 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder