Jandino werkt aan Bon Bini Holland 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jandino werkt aan Bon Bini Holland 3

Jandino werkt aan Bon Bini Holland 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De komedie Bon Bini Holland krijgt een tweede vervolg. En dat zou natuurlijk niet compleet zijn zonder comedian Jandino als de charmante oplichter Robertico!

Bioscoophit

Jandino scoorde eind vorig jaar een enorme bioscoophit met Bon Bini Holland 2. Deze komedie lokte niet minder dan 700.000 mensen naar de bioscoop! Natuurlijk laat een vervolg dan niet al te lang meer op zich wachten. Dit weekend maakte producent Kaap Holland Film dat de voorbereidingen voor Bon Bini Holland 3 in volle gang zijn. Als alles volgens plan verloopt, zal dit vervolg in december 2020 in de bioscopen verschijnen. Over het verhaal is nog niks bekend, maar Jandino onthulde dat de film op Curaçao zal worden opgenomen.

Gouden Kalf

De aankondiging van het derde deel volgde op het nieuws dat Bon Bini 2 Holland het Gouden Kalf van het Publiek had gewonnen. Daarmee liet deze komedie de andere genomineerde films, Verliefd op Cuba en Doris, achter zich. Voor Jandino zal het winnen van de prijs een opsteker zijn. Na de matige kijkcijfers van Dance Dance Dance en de rel rond zijn optreden op het Voetballer van het Jaar Gala, kon de komiek wel weer eens wat goed nieuws gebruiken…

Lees verder