Jandino Asporaat

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jandino Asporaat

Jandino Asporaat krijgt haatreacties na 'je moeder'-stand up

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Twitter is ontploft nadat Jandino Asporaat bij het Voetballer van het Jaar Gala een aantal grappen heeft gemaakt die niet in de smaak zijn gevallen. De grap: “Je moeder!” weet Jandino 7 keer in 5 minuten tijd te maken. “Johan Derksen, je moeder!” zorgde vooral voor veel boze reacties. 

Een iets te harde grap

Marieke Derksen, de dochter van Johan, reageerde hier ook meteen op.“Johan is zijn moeder verloren toen hij 31 was, ik toen ik 12 was. Lees je in!” Vandaag bij Qmusic heeft Jandino toegegeven dat de grap iets te hard was. “Dit was niet de bedoeling. Maar die jongens maken elke dag grappen over iedereen, dan kan ik toch wel een grapje terug maken? Alleen zien mensen mij anders en deze stijl was voor mij niet de juiste keuze.

Waarom Jandino? 

Mensen vroegen zich al af wat Jandino überhaupt bij het gala te zoeken had. Hij heeft letterlijk niks met voetbal en dan moet hij nu opeens het Voetballer van het Jaar Gala presenteren? Dit was voor velen al niet logisch en ook de reden dat Johan Derksen eerder uithaalde naar hem in Veronica Inside. Tsja, Jandino heeft in ieder geval weinig critici overtuigd met zijn ‘je moeder’- stand up.  

Lees verder