Jandino Asporaat

Veronica Superguide logo
Jandino Asporaat

Jandino schrijft een boek over zijn leven en succes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Jandino Asporaat heeft een boek geschreven over zijn heftige leven en succesvolle carrière. De komediant brengt ‘DINO’ op 15 oktober uit en belooft een boek vol levenslessen. Hij is deze maand ook te zien als presentator in Dance Dance Dance op SBS. Momenteel geniet hij van een half jaar vakantie. 

Gevecht tegen de vooroordelen

Het boek behandelt ook de minder mooie tijden uit het leven van Jandino Asporaat. Zijn tijd in Curacao en zijn start in Nederland “zonder geld of vader”. Volgens het persbericht gaat DINO ook over de schrijver z’n gevecht tegen de vooroordelen, “dat in 2016 resulteerde in zijn grote droom: een uitverkochte Kuip”.

“Door het schrijven van dit boek werd ik gedwongen het gesprek met mezelf aan te gaan en delen van mijn leven - die ik op een of andere manier verborgen hield - onder ogen te zien en hiermee te dealen, zodat ik deze nu echt los kan laten"

Recente tegenslagen voor Jandino

DINO zal waarschijnlijk niet de meest recente tegenslagen van de komediant behandelen. Zo flopte Jandino’s SBS-spelshow met Gordon dit jaar hard en kreeg hij het aan de stok met de mannen van Veronica Inside, die zijn Voetbalgala presentatie niet grappig vonden. Het boek verschijnt 15 oktober in de winkel.

Lees verder