Gordon en Jandino Asporaat

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon en Jandino Asporaat

Gordon vermoedt dat Jandino Asporaat een kleine penis heeft

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Gordon en Jandino Asporaat flopten onlangs nog samen met de Gordon tegen Dino Show, maar dat mag de vriendschap tussen beide niet drukken. Sterker nog, Gordon praat gewoonlijk openlijk over het formaat van Jandino’s piemel. Hij heeft hem nog nooit gezien maar hij denkt dat ie aan de kleine kant is.

De Nieuwe Revu interviewde Gordon over het geflopte SBS6-programma en zijn strijd tegen drugsverslaving. De tv-persoonlijkheid kickt momenteel af in Zuid-Afrika, maar zijn tong is niet minder scherp daardoor. Dit had hij te zeggen over Jandino’s derde been:

“Hij is altijd bezig over de grootte van zijn apparaat, omdat hij donker is. Nou, ik heb nieuws voor je: volgens mij heeft hij een kleintje. Nee, ik heb ’m nog niet gezien. En dat wil ik ook niet.“

Kutstem

Gordon vertelt verder dat hij de samenwerking met Jandino eerst helemaal niet zag zitten. Dat hij geen fan van de komediant was, is een understatement. “In het begin vond ik hem helemaal niet zo grappig. Eigenlijk vond ik alleen het typetje Judeska leuk, dat doet hij briljant. Maar zijn stem irriteert me behoorlijk.”

Dat durft Gordon niet alleen tegen de Nieuwe Revu te zeggen. “Ik zeg dat ook gewoon eerlijk tegen hem, dat hij een kutstem heeft.” De bevolking van New York is het met Gordon eens trouwens.

Waarom flopte de Gordon tegen Dino Show?

Gaan we nog meer programma’s met Jandino Asporaat en Gordon als duo zien? Die kans is gering na de dramatische kijkcijfers van de Gordon tegen Dino Show. “De combi Gordon & Dino was geen succes. De mensen vonden het niet leuk, ik heb geen idee waarom.”

Lees verder