Jandino Asporaat

Veronica Superguide logo
Jandino Asporaat

Jandino stopt tijdelijk met tv en theater

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jandino Asporaat is helemaal op en neemt wat tijd voor zichzelf. De vermoeide komiek laat via Instagram weten dat hij een half jaar lang op ‘vakantie’ gaat. 

"Nu is het tijd voor Dino"

Hij schrijft bij een zeer geposeerde foto dat hij het af en toe lastig vindt zichzelf net zo belangrijk als zijn publiek te maken. “Ik moet vaker leren zeggen: nu is het tijd voor Dino en alleen effe Dino, zonder mezelf schuldig te voelen.” Zijn echte fans hoeven hem niet volledig te missen, vanaf september is hij gewoon te zien in Dance Dance Dance. 

Kan niet stilzitten

Ondanks dat hij een break neemt gaat hij zeker niet stilzitten. “Ik ga vooral heel veel schrijven, nieuwe shows, twee nieuwe films en een boek. Daarnaast heb ik weer tijd om te gaan ondernemen. Nieuwe projecten in Nederland en op Curaçao.” Misschien verzint hij op zijn strandbedje betere ideeën dat in het drukke Nederland…

Flops

Zijn laatste paar programma’s voor SBS6 waren nogal grote flops. De Gordon Tegen Dino Show was een slap aftreksel van Alles Mag Op Vrijdag. En in Dino & Friends in New York liepen de Amerikanen al de zaal uit voordat de komediant überhaupt was begonnen met zijn show. Was dat dan niet al een gratis vakantie? 

Lees verder