the voice senior

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the voice senior

De 18 beste momenten van The Voice Senior ooit

|
|

Laatste update:

Seizoen 4 van The Voice Senior begint vandaag: het uitgelezen moment om even terug te kijken naar de hoogtepunten! We zetten daarom graag de 18 beste momenten uit de vorige 3 seizoenen voor je op een rijtje.

1. Jimi Bellmartin – Stand By Me

Jimi Bellmartin was de grote ster van het eerste seizoen van The Voice Senior.Aangezien hij de coaches (en de rest van Nederland) al in de eerste aflevering omver wist te blazen, was het eigenlijk niet gek dat hij ook de grote finale wist te winnen. Helaas is Jimi dit jaar op 72-jarige leeftijd overleden. We kijken nog een keer terug naar zijn fantastische auditie.

2. Annet Hesterman – I Will Survive

Maar het is niet zo dat Jimi geen geduchte concurrentie had! Neem Annet Hesterman. Deze zangeres maakte grote indruk met het nummer I Will Survive van Gloria Gaynor, dat ze in de finale van The Voice Senior (2018) liet horen.

3. René Bishop – Unchained Melody

Van alle filmpjes van The Voice Senior is die van Rene Bishop waarschijnlijk het meest bekeken. Maar liefst 18(!) miljoen mensen hebben inmiddels zijn versie van Unchained Melody van Righteous Brothers gezien.

4. Eddy Grovell – Let The Music Play

Eddy Grovell koos er tijdens de Blind Auditions van The Voice Senior 2018 voor om een medley van de nummers Let The Music Play en You’re My First, My Last, My Everything van Barry White te zingen. En dat konden alle coaches goed waarderen!

5. Noble – Back To Black

Dit zou een shitty lijstje met de beste Voice Senior momenten zijn, als Noble haar versie van Back To Black van Amy Winehouse zou ontbreken!

6. Mick en Henk – Dancing In The Street

Met Mick en Henk was The Voice Senior plots een episch duo rijker! De 2 mannen kozen tijdens The Blind Auditions voor Dancing In The Street van David Bowie en Mick Jagger. Grappig genoeg kozen ze als coaches voor dat andere epische duo: Gerard en Gordon.

7. Louis Windzak – I Got You (I Feel Good)

Met I Got You (I Feel Good) van James Brown zijn we bij ons laatste nummer uit het eerste seizoen van de zangwedstrijd aanbeland. We gaan eruit met een knaller! Hoor maar eens hoe geweldig Louis Windzak dit aanpakt.

8. Eddie Taylor – Shout / Disco Inferno

Ook het tweede seizoen van The Voice Senior zat vol geweldige momenten! Neem bijvoorbeeld de Blind Audition van Eddie Taylor, die indruk wist te maken met een medley van de nummers Shout en Disco Inferno van The Tramps.

9. Inez Timmer – You Needed Me

Hoogste tijd om weer een dame uit te lichten! We kiezen voor Inez Timmer, die haar auditie wist te verpletteren met het nummer You Needed Me van Anne Murray. Ondanks dat Angela Groothuizen pas op het allerlaatste moment draaide, koos Inez toch voor haar team.

10. Frits Tilburgs – In The Silence

Uiteraard mag Frits Tilburgs zijn vertolking van In The Silence van J.P Cooper ook niet ontbreken in onze toplijst met de beste momenten uit The Voice Senior. Met dat nummer bracht Frits namelijk een indrukwekkend eerbetoon aan zijn overleden zoon. <3

11. IJsbrand van Belleghem – Delilah

We zijn bijna toe aan de winnaar van The Voice Senior 2019! Maar we maken eerst nog wat ruimte voor IJsbrand van Belleghem, die het nummer Delilah van Tom Jones bij The Blind Auditions ten gehore bracht. Lekker!

12. Steve Yocum – Wonderful World

Net als de reguliere editie van The Voice kent ook de seniorenversie verschillende rondes. Tijdens de Knockouts was het Steve Yocum die met het nummer Wonderful World van Louis Armstrong enorm veel indruk wist te maken.

13. Ruud Hermans – Make You Feel My Love

Ook kunnen we Ruud Hermans, de winnaar van het tweede seizoen van The Voice Senior, niet vergeten. Tijdens de grote finale koos hij voor het nummer Make You Feel My Love van Adele. En dat optreden zien we graag nog een keertje terug!

14. Frank Affolter - Without You

We starten de seizoen 3 toppers met Frank Affolter die een prachtige versie van Without You speelt. Niet alleen zingt hij dit liedje van Harry Nilsson, hij speelt er ook nog eens piano bij!

15. Hein Migchelbrink - Need Your Love So Bad 

In seizoen 3 waren The Finals spectaculair en Hein bewees dat met zijn versie van Need Your Love So Bad. Hij maakte met zijn optreden veel indruk op de juryleden.

16. Rosy Pereira - Many Rivers To Cross

En Hein is niet de enige finalist die indruk maakt op de jury. Powerhouse Rosy Pereira blies iedereen omver in het derde seizoen van The Voice Senior - The Finals. Met haar bijzondere stem is er geen twijfel over mogelijk dat ook zij op deze lijst hoort.

17. Mahnaz Rajbakhsh - Ki Behtar Az To

Dit gezellige optreden van Mahnaz Tajbakhsh mag ook zeker niet ontbreken om de lijst. Mahnaz kreeg zelfs de juryleden aan het swingen! 

18. Henny Thijssen - Het is goed zo

We eindigen de lijst met de winnaar van seizoen drie, Henny Thijssen. En goed dat is het zeker! Henny koos in de finale dit nummer van Tino Martin, en het nummer komt volledig tot zijn recht. 

The Voice Senior is elke vrijdagavond om 20:30 te zien op RTL4.

Lees verder