Marco Borsato weet niet hoe hij het heeft als hij Frits Tilburgs hoort in The Voice Senior

Veronica Superguide logo
Marco Borsato weet niet hoe hij het heeft als hij Frits Tilburgs hoort in The Voice Senior

Gemist: Frits eert overleden zoon in The Voice Senior

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De kwaliteit in The Voice Senior ligt dit seizoen weer erg hoog, maar de ster van gisteravond was Frits Tilburgs. De zanger had een héél droevige reden voor het schitterende In The Silence.

Frits Tilburgs zingt in Venlo ‘vastelaovesleedjes’ (carnavalsliedjes) maar in The Voice Senior ging hij bijzonder serieus te werk. Marco Borsato wist niet hoe snel hij moest draaien voor In The Silence, van de Britse singer/songwriter JP Cooper.

Alle juryleden waren erg enthousiast en Marco legde zijn vinger op de gevoelige plek toen hij dacht iets ‘achter’ het nummer te horen. Frits bekende dat hij zong voor verloren liefdes en met name zijn zoon die hij vijf jaar geleden verloor.

The Voice Senior

Hoewel 2,6 miljoen Nederlanders inschakelden bij het Nederlands elftal, dat Duitsland (onverwachts) flink op de pijnbank legde, trok The Voice Senior toch 1,2 miljoen kijkers. Vorige week keken er ongeveer 1,5 miljoen mensen naar de zangers-op-leeftijd, dus The Voice wist de kijkers verrassend goed vast te houden.

Terecht, want de stemmen van de zangers en zangeressen zijn een stuk doorleefder dan die van de jonkies in The Voice Of Holland en The Voice Kids. Letterlijk én figuurlijk! Nu Wendy van Dijk weg is, staan er ook niet ineens zomaar kinderen op het podium. Muziek is een serieuze zaak!

The Voice Senior is volgende week weer te zien op RTL4. Hoever Frits komt kan nog niemand voorspellen, maar duidelijk is dat hij een fantastische indruk heeft achtergelaten.

Lees verder