Gemist: Jimi blaast iedereen omver in de eerste aflevering van The Voice Senior

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Jimi blaast iedereen omver in de eerste aflevering van The Voice Senior

Gemist: Jimi blaast iedereen omver in de eerste aflevering van The Voice Senior

|
|

Laatste update:

Gisterenavond was de eerste aflevering van The Voice Senior op RTL4 te zien. En met ruim 1,5 miljoen kijkers, was het dan ook (na het NOS journaal) het best bekeken programma van de avond. De kijkers die het programma helemaal afkeken, hebben kennis kunnen maken met 69-jarige Jimi Bellmartin. En het lijkt erop dat deze senior-zanger nu al kansmaakt op de overwinning. Check zijn optreden hieronder.

"Wauw!"

Voordat Jimmy de eerste zin van het liedje It's a Man's World überhaupt had gezongen, draaiden alle coaches hun stoelen al om. Direct na zijn optreden werd Jimi door de jury overgoten met complimentjes. Zo kreeg hij zelfs van coach Marco een plek op het podium in Carré op 5 december aangeboden.

Waarom Jimi nooit eerder doorgebroken is? Simpel. De beste man had het behoorlijk druk met onder andere een leger kleinkinderen. Dat wil niet zeggen dat Jimi nu pas voor het eerst zijn stem laat horen. Hij heeft altijd als muzikant gewerkt met zijn eigen band en als achtergrondzanger voor wereldsterren als Percy Sledge, The Tramps en Lou Rawls. 

Ook Twitter raakt niet uitgepraat over Jimi.

Andere opvallers van de avond waren de excentrieke oma Noble, die tussen het grappen en grollen tijd had om iedereen te verbazen met haar versie van Back to Black. Ook Bob Bullee blies de jury omver. De blinde zanger bracht een nummer van Frank Sinatra ten gehore en veroverde daarmee menig muziek-liefhebbend hart. Ook het olijke duo Mick en Henk kregen met matchende outfits en een swingend optreden de zaal direct achter zich. Deze optredens kun je hier terugkijken

The Voice Senior is op vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL4.

Lees verder