David Harbour als sheriff Hopper in Stranger Things

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
David Harbour als sheriff Hopper in Stranger Things

David Harbour bespreekt Stranger Things seizoen 4

|
|

Laatste update:

De releasedatum van Stranger Things seizoen 4 is onduidelijk, maar zo langzamerhand horen we wel steeds nieuwe info over de spannende serie. David Harbour denkt dat sheriff Hopper de kijker zal verrassen!

Tegenover People Magazine wist Harbour het volgende te melden. “Eén van de leukste dingen is dat we sheriff Hopper van een totaal nieuwe kant zien. Hij was een politieagent, een beschermer, en nu is hij een gevangene: totaal geïsoleerd van de buitenwereld. We leren een geheel andere kant van Hopper kennen, waarnaar eerder alleen maar gehint werd. Seizoen 4 is mijn favoriete reeks omdat mijn personage écht laat zien wat hij in zijn mars heeft.” Harbour heeft er dus vertrouwen in, hoewel hij aanvankelijk dacht dat de populaire Netflix-serie af zou gaan als een gieter!

Hoera voor sheriff Hopper!

Sheriff Hopper leek zich in het derde seizoen op te offeren om een deur naar een andere dimensie te sluiten. Tot ieders verbazing (maar ook weer niet helemaal) bleek Hopper nog te leven! Terwijl zijn vrienden nog in Amerika zitten, werkt Hopper in de ijzige kou van een Russische goelag.

In de eerdere seizoenen van Stranger Things was Hopper een stoere knuffelbeer, met een tragisch verleden. Zijn dochtertje Sara overleed in het ziekenhuis, en het werd nooit helemaal opgehelderd wat er precies aan de hand was. In het derde seizoen probeert Hopper zijn surrogaatdochter Eleven zoveel mogelijk te controleren, maar hij leert dat het leven zich niet altijd laat sturen.

Stranger Things seizoen 4 op Netflix

Stranger Things seizoen 4 had eigenlijk al online moeten staan, maar door vertragingen door het coronavirus werd de deadline helaas niet gehaald. Op het moment is de precieze releasedate nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk keren de jonge helden dit jaar nog terug.

Lees verder