De cast van Stranger Things seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Stranger Things seizoen 3

Verrassing! Releasedate Stranger Things seizoen 4 bekend

|
|

Laatste update:

Het schrijversteam van Stranger Things heeft op de valreep van 2019 een deel van de releasedate voor Stranger Things seizoen 4 bekendgemaakt! 

Deze zagen we door de nieuwjaarskater even over het hoofd, maar onze collega's van Netflix-Nederland wezen ons vandaag op onderstaande tweet van de laatste dag van 2019. Dit is zeker betrouwbaar. Het gaat hier namelijk om de schrijvers van Netflix' populairste serie die volgers via twitter vaak op de hoogte houden van toffe behind the scenes-dingen.

Stranger Things seizoen 4 in 2020

Yes! Eindelijk bevestiging! We dachten al langer dat Stranger Things 4 ergens dit jaar zou uitkomen, maar het is toch altijd fijn om het nu zeker te weten. Wat een opluchting. De opnames, die op 7 januari beginnen, gaan vrij lang door en zodoende wisten al wel dat een zomer 2020-release niet haalbaar was. Eind 2020 klinkt nu als de meest logische optie. Phew.

Feestdagen

Seizoen 3 speelde zich rondom feestdag The 4th of July (Independence Day) af. Nu seizoen 4 waarschijnlijk pas aan het einde van 2020 uitkomt, kunnen we ons misschien voorbereiden op een andere feestdag? Thanksgiving, Kerst of Oud & Nieuw - daar denken we meteen aan. In seizoen 1 kregen we al een Kerst-verwijzing in de laatste aflevering en het tweede deel focuste ook deels op Halloween. Dan blijven Thanksgiving en Oud & Nieuw over! In de officiële aankondiging voor de nieuwe afleveringen zagen we overigens ook al een andere dikke hint.

Lees verder