Nu is Stranger Things een megahit, maar David Harbour dacht aanvankelijk dat het een ramp was!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nu is Stranger Things een megahit, maar David Harbour dacht aanvankelijk dat het een ramp was!

David Harbour ‘dacht dat Stranger Things enorm zou floppen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Stranger Things is tegenwoordig een waar fenomeen, maar David Harbour dacht tijdens de opnames dat het een fenomenale flop zou worden…

Stranger Things is een enorme hit, en inmiddels niet meer weg te denken van Netflix. Hoofdrolspeler David Harbour (Sheriff Hopper) had van tevoren echter wel grote bedenkingen bij de show, zo zei hij in The Late Show With Stephen Colbert.

‘Ik wist zeker dat Stranger Things een ramp zou worden en zou floppen. Tijdens de opnames dacht ik: als we elkaar later nog eens tegenkomen, dan praten we over hoe verschrikkelijk dit was. Met name door mijn eigen prestaties… Ik dacht: ik ben het aan het verpesten!’

Harbour merkte vóór de releasedatum van Stranger Things dat er geen reclame voor de serie werd gemaakt. Een vriend van hem, die bij de tv werkt zei dat de show dan waarschijnlijk ‘begraven’ werd: er werd geen publiciteit aan gegeven omdat de verwachtingen zo laag waren.

Uiteindelijk viel dat enorm mee, en werd Stranger Things al snel een enorme hit voor Netflix. We beginnen toch te twijfelen aan Harbours instinct, want de opgewarmde drol Hellboy vond de acteur wél okee.

Stranger Things 4

Hoewel het derde seizoen niet zo positief leek te eindigen voor Hopper, vermoeden we dat zijn rol in de serie nog lang niet is uitgespeeld. Helaas duurt het nog wel even voordat we er achter komen. Nadat het al vrij lag duurde voor seizoen drie online kwam, lijkt het vierde seizoen óók vertraagd.

Het is toch ook een gebed zonder eind!

Lees verder