Joe Keery als Steve Harrington in Stranger Things op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe Keery als Steve Harrington in Stranger Things op Netflix

Joe Keery belooft: Stranger Things - Seizoen 4 wordt engste ooit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van Stranger Things kunnen hun borst namaken. Dat belooft Joe Keery in een interview met Total Film Magazine. Toen de acteur die Steve Harrington speelt werd gevraagd naar het nieuwe seizoen van de griezelige Netflix-serie, antwoordde hij: “Ik denk dat dit seizoen, en ik weet dat ik dat ieder jaar zeg, nog een stuk enger wordt dan de vorige jaren. En het vorige seizoen was al behoorlijk duister…

Uniform

En Joe Keery heeft nog een reden om uit te kijken naar het vierde seizoen van Stranger Things. Hij hoeft namelijk niet meer zijn uniform aan van ijssalon Scoops Ahoy! “Ik snap waarom ik die outfit moest dragen in de serie, maar ik ben blij dat die weer in de kast kan.” Hoe dan ook, de jonge acteur kan niet wachten tot het nieuwe seizoen van Stranger Things op Netflix staat. “Oh man, het wordt geweldig. De Duffer Brothers hebben het weer geflikt!

Lockdown

Toch zullen we nog even moeten wachten tot de nieuwe afleveringen te zien zijn. De productie van Stranger Things: Seizoen 4 is namelijk stilgelegd vanwege de coronacrisis. Toch weten de kids van de hitserie zich gelukkig ook tijdens de lockdown prima te vermaken!

Lees verder