Dave en Donny Roelvink

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave en Donny Roelvink

Dubbel feest! Dave en Donny Roelvink leggen ruzie bij!

|
|

Laatste update:

Het is dubbel feest bij de familie Roelvink! Dave Roelvink deelde zondag mee dat hij voor het eerst vader wordt. Het lijkt erop dat zijn conflict met broer Donny óók verleden tijd is.

Gisteren liet Dave op Instagram weten dat zijn vriendin Jazzlyn in verwachting is. Zijn broer Donny laat via Instagram weten dat de ruzie wat hem betreft verleden tijd is. “Ik word oom! Ik kan nu wel een heel verhaal gaan vertellen, maar bro ik hou van je en ben trots op je. Vanaf vandaag start er een nieuw hoofdstuk.”

Dave en Donny Roelvink hadden ruzie

Donny en Dave werkten samen aan verschillende tv-programma’s, maar kregen onverwacht enorme ruzie. Vader Dries Roelvink werd er wanhopig van en probeerde de breuk tussen de broers weer te lijmen. De zanger noemt het een "topdag" en trekt even een flesje champagne open!

Volgens Dries draaide de onenigheid om de verschillende fitness-scholen waar Dave en Donny trainden. “Die zijn grote concurrenten van elkaar. Je kunt ze met Ajax en Feyenoord vergelijken en hun online aanhang is al net zo fanatiek.” Waarschijnlijk begon de ruzie klein, maar waren de broers te eigenwijs om het bij te leggen, opgezweept door fitness-freaks.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Als je het zo leest klinkt dat wel een beetje dommig, dus we zijn blij dat Dave en Donny hun fitnessconflict hebben bijgelegd. Misschien wordt het tijd voor de familie Hazes om óók eens rond de tafel te gaan zitten. Hoewel Rachel Hazes en Roxeanne geen contact meer hebben, doorbrak Rachel de stilte op hatelijke wijze via Instagram!

Fans van Monique Westenberg en Roxeanne maken Rachel momenteel uit voor rotte vis.

Lees verder