Dave Roelvink, baby

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Roelvink, baby

Dave Roelvink in de wolken: 'Ik word vader'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dave Roelvink mag zich gaan opmaken voor het vaderschap! De oudste zoon van Dries en zijn jeugdliefde Jazzlyn verwachten hun eerste kindje.

Dave is blij dat hij het nieuws eindelijk naar buiten mag brengen. "Eindelijk mogen we het vertellen. Begin november krijgen we ons eerste kindje", schrijft hij op zijn Instagram bij een knusse foto.

Surprise in je bakje yoghurt

De dj met al zijn tattoo's moest wel even van de schrik bekomen toen hij door zijn vriendin werd verrast met het nieuws. Zij verstopte een speentje in zijn bakje yoghurt, en zijn gezicht en minutenlange stilte spreken boekdelen. "Wat?" horen we zijn vriendin zeggen in de korte video. "Nee, ben je zwanger? Nee! Maak je geen grap? Rot op. Dit meen je niet." 

Felicitaties stromen binnen

Uiteraard worden de twee tortelduifjes die nu vast van de schrik zijn bekomen al flink gefeliciteerd onder het bericht, zelfs door zijn broertje Donnie Roelvink. "Ik word oom", reageert hij enthousiast met een smiley en een hartje. Het is tegen die tijd wel te hopen dat de twee fitboys de strijdbijl voor eens en altijd hebben begraven.

Lees verder