Daniel Craig als James Bond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Craig als James Bond

Daniel Craig neemt afscheid van James Bond

|
|

Laatste update:

Het lag in de lijn der verwachtingen, maar dit weekend kondigde Daniel Craig zijn afscheid aan als 007, in de Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live. “De komende Bond-film is mijn laatste, maar… het is ook één van de beste!” Vervolgens kondigde de acteur een hilarische sketch aan Waarin 007 iets té enthousiast aan het gokken slaat in een casino!

No Time To Die werd vorige week flink uitgesteld door de opmars van het corona/COVID-19-virus. De angst was dat mensen niet staan te trappelen om naar de bioscoop te gaan, vanwege mogelijk besmettingsgevaar. Eerder werd de film al uitgesteld omdat er onenigheid ontstond met regisseur Danny Boyle. Hopelijk is drie keer scheepsrecht!

No Time To Die

Na SPECTRE kondigde Daniel Craig ook al zijn afscheid aan als 007, maar toen werd de acteur uiteindelijk toch verleid met een grote zak geld. In No Time To Die komt een gepensioneerde Bond nog één keer in actie om het op te nemen tegen een nieuwe, levensgevaarlijke vijand: Rami Malek. Volgens verschillende fantheorieën is de Bohemian Rhapsody-acteur stiekem de nieuwe Dr. No!

Gelukkig kun je nog even vooruit met Videoland: de streamingservice heeft nu álle 007-films in het assortiment.

Lees verder