Modern Family Seizoen 11 op Comedy Central

Veronica Superguide logo
Modern Family Seizoen 11 op Comedy Central

Comedy Central neemt in stijl afscheid van Modern Family

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond komt er na elf seizoenen een einde aan Modern Family. Voor de talloze fans van de serie belooft het dan ook een emotionele avond te worden. Gelukkig laat Comedy Central het afscheid van de families Pritchett en Dunphy niet ongemerkt voorbijgaan! Voorafgaand aan de laatste twee afleveringen van de met prijzen overladen comedyserie, vertoont Comedy Central namelijk de documentaire A Modern Farewell!

Baanbrekend

In A Modern Farewell blikken de makers en de acteurs terug op elf seizoenen comedygoud: van de ontstaansgeschiedenis van Modern Family tot het emotionele afscheid van de hitserie. Zelfs als je alles al weet over deze baanbrekende sitcom, steek je er dus nog wat van op. Eén ding is zeker: het wordt een avond met een lach en een traan... En mocht je deze comedykraker nu al missen, beleef dan nog even alle hoogtepunten uit de serie in ons overzicht van de allerbeste momenten uit Modern Family tot nu toe!

Je ziet A Modern Farewell vanavond om 20.30 uur op Comedy Central. De *snik* laatste twee afleveringen van Modern Family zullen aansluitend worden uitgezonden.

Lees verder