Het is officieel: Modern Family krijgt een elfde (en laatste) seizoen

Veronica Superguide logo
Het is officieel: Modern Family krijgt een elfde (en laatste) seizoen

Het is officieel: Modern Family krijgt een elfde (en laatste) seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hadden al sterke aanwijzingen dat er een elfde seizoen van Modern Family in de maak is, maar nu weten we het zeker!

Dooie mus

Deze week werd bekend dat fans van de hitserie Modern Family waarschijnlijk langer konden genieten van hun favoriete comedyserie dan verwacht. Sofia Vergara, die in de reeks de rol van Gloria speelt, onthulde in een interview dat zij had gehoord dat er een elfde seizoen in de maak was. Gelukkig blijkt het geen dooie mus: televisiezender ABC onthulde gisteren zelf dat er een gloednieuw seizoen aankomt!

Prijzen

Het elfde seizoen van Modern Family zal in 2020 te zien zijn. Volgens de zender wordt dit wel echt het laatste seizoen van de met de prijzen overladen comedyserie. Maar eerlijk is eerlijk: dat werd ook gezegd over het tiende seizoen van Modern Family, dat momenteel in volle gang is.

'Sterk eindigen'

Steven Levitan, die als schrijver en producent aan de wieg stond van de hitserie, vertelde in oktober vorig jaar al in een interview met Entertainment Weekly over een eventueel elfde seizoen: “Ik vind het belangrijk dat we sterk eindigen, of we dat nu doen in een tiende of een elfde seizoen. Zolang we nog maar iets te vertellen hebben.”

Modern Family wordt in Nederland uitgezonden bij Comedy Central en is te zien op Netflix.

Lees verder