jan versteegh sander lantinga het jachtseizoen stuktv

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jan versteegh sander lantinga het jachtseizoen stuktv
BN'ersRTLTV

Chaos in Het Jachtseizoen met Sander en Jan: ‘Duw hem in het water!’

|
|

Laatste update:

Vanavond moesten Sander Lantinga en Jan Versteegh uit handen blijven van de mannen van Het Jachtseizoen. In hun vlucht zorgen de twee voor chaos op het water: “Hij mag niet springen bij ons!

Sander Lantinga en Jan Versteegh

Giel, Stefan en Thomas zijn terug voor ronde twee van Het Jachtseizoen. Opnieuw maken zij jacht op een ontsnapt BN’er-duo, dat vier uur lang uit hun klauwen moet zien te blijven. Het enige hulpmiddel van de heren van StukTV: een gps-tracker, die de locatie van hun prooi elke tien minuten doorgeeft. Vanavond was het de beurt aan Sander Lantinga en Jan Versteegh.

Met de boot door Amsterdam

Sander en Jan hebben het idee om naar Amsterdam te gaan. Ze willen de mannen van StukTV afschudden in de drukte van de stad. Probeer daar maar eens een beetje door te rijden met zo’n grote bus. Na een metroritje besluiten ze op een boot te stappen. Helaas komen Sander en Jan niet ver… Thomas – die geen verkering meer heeft met zijn De Bachelor-liefje Merel – weet namelijk ook een boot te regelen.

Slaan met een kussen

Daarna volgt chaos op het water! Wanneer de twee boten elkaar naderen, raken Sander en Jan in paniek: “Hij mag niet springen bij ons”, schreeuwt Sander. “Duw hem in het water”, vult Jan aan. Hij besluit Thomas van zich af te houden door hem te slaan met een kussen! Jan en Sander ontkomen… Maar worden even later toch gepakt als de boot van Thomas sneller blijkt te zijn.

Sander en Jan hebben in totaal 50,4 kilometer afgelegd, voordat ze gepakt worden. Het is de kortste vlucht in de geschiedenis van Het Jachtseizoen! Op dat moment staat er nog 1:44:38 uur op de klok.

Even terugblikken op eerdere Het Jachtseizoen-afleveringen? Eerder dit seizoen waren we getuige van een ‘zieke actie’ van Peter Gillis en Rob Geus, en maakten ‘kansloze’ Montana en Maxime Meiland toch indruk.

Het Jachtseizoen zie je elke zaterdag om 20:00 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder