• BN'ers
  • SBS
  • TV
  • Familie Gillis

'Zieke actie’ Peter Gillis en Rob Geus in Het Jachtseizoen

Peter gillis rob geus het jachtseizoen stuktv

Vanavond sloegen Rob Geus en Peter Gillis op de vlucht in Het Jachtseizoen. Weet het duo uit handen van StukTV te blijven? Peter en Rob doen hun uiterste best met een ‘zieke actie’!

Het Jachtseizoen

Peter Gillis en Rob Geus, die elkaar kennen van de parkinspectie in Massa is Kassa, deden vanavond mee aan Het Jachtseizoen. Na hun ontsnapping regelen Peter en Rob de ene na de andere snelle lift. Ze bouwen zelfs nog een extra voorsprong in door de mannen van StukTV te hinderen door een bult zand te storten.

'Groetjes van Rob en Peter'

Peter en Rob besloten naar Zeeland te rijden en het onderweg zo gezellig mogelijk te maken. Het duo slaat het ene na het andere shotje achterover. Gelukkig vergeten ze ook niet het spel te spelen! Ze sturen bijvoorbeeld twee ‘agenten’ op de mannen van StukTV af. Oud-Bachelor Thomas van der Vlugt wordt gesommeerd achter de agenten aan te rijden. Wanneer hij braaf de bus parkeert, komt de aap uit de mouw: “Jullie krijgen de groetjes van Rob en Peter”, lachen de mannen.

'Dan heb je het echt uitgespeeld'

Rob en Peter weten de mannen van StukTV zelfs nog een keer voor de gek te houden. Het duo lokt de mannen naar een pontje, maar stappen dan snel in een helikopter! Peter, die vandaag in het nieuws was met een plasfilmpje, en Rob zetten de tracker offline, zodat niet te zien is waar ze landen! De mannen van StukTV weten niet wat ze meemaken: “Ik vind dit de meest zieke actie ooit. Als je ons naar het meest verre puntje kunt krijgen van Nederland en dan zelf lekker in een heli stapt, dan heb je het echt uitgespeeld.

Dankzij die 'zieke actie' zijn Rob en Peter niet meer in te halen. Het duo gaat lekker in een restaurant zitten wachten totdat de mannen van StukTV eindelijk arriveren.

Het Jachtseizoen zie je elke zaterdag om 20:00 uur op SBS6. Dit zijn de andere deelnemers dit seizoen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.