Rob Geus op inspectie bij Familie Gillis: Massa is Kassa: ‘Ongelofelijk’

Door Alie Sierkstra
Rob Geus in Massa en Kassa

De Smaakpolitie-ster Rob Geus gaat op inspectie in Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. Mark en Peter Gillis hebben hem ingeschakeld om het schoonmaakwerk in het park te verbeteren. En dat blijkt nodig ook!

Lees ons interview met Nicol over de eerste ontmoeting met Peter.

Klachten over vakantiepark Peter Gillis

Mark en Peter Gillis nemen de klachten over hun vakantieparken zeer serieus. Peter schakelt daarom de hulp in van De Smaakpolitie-schoonmaakexpert Rob Geus, die hij leerde kennen tijdens de opnames van zijn videoclip. Kan Rob hen nog wat tips geven? Hoe zorgen ze voor meer hygiëne? Hoe kan het schoonmaakwerk beter? Hier lees je meer over de heftige klachten!

'Een verkeerde bezuiniging'

Peter en Mark nodigen Rob uit op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. De schoonmaakexpert begint zijn inspectie op het ‘horecaplein’. Hij heeft bijvoorbeeld wel wat aan te merken op de hoeveelheid stof in het speelpark. Zijn alarmbellen gaan echter pas echt rinkelen in de keuken! Aldaar spot hij een blauwe lamp boven het werkblad en dat kan echt niet: “Ongelofelijk.” Ook een met ducttape gemaakt frituurmandje komt niet door de inspectie (“een verkeerde bezuiniging”), net als een staande ventilator (“die is voor thuis”).

Rob praat ook met de schoonmakers. Hij wil hen helpen met het achterstallig onderhoud. Hij denkt dat er op de verkeerde manier wordt schoongemaakt. Rob benadrukt echter dat hij er is om hen dingen te leren om niet om te bekritiseren... Hoe dat verdergaat, zie je volgende week!

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je elke dinsdag om 20:30 uur op SBS6.