Rob Geus en Peter Gillis in Het Jachtseizoen

Veronica Superguide logo
Rob Geus en Peter Gillis in Het Jachtseizoen
TVFamilie Gillis

Peter Gillis in nieuwe reeks Het Jachtseizoen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Binnenkort start de nieuwe reeks van Het Jachtseizoen, en we liggen nú al dubbel om de kandidaten. In Shownieuws vertelden Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns wie er in het nieuwe Jachtseizoen op de vlucht slaan.

Het opmerkelijkste duo bestaat uit Rob Geus, die we voor het laatst zagen in Expeditie Robinson én als inspecteur in het 'horrorzwembad' van Peter Gillis. Als je het over de duvel hebt: Peter himself probeert óók aan de heren van Stuk TV te ontsnappen! We verwachten dat Gillis niet zo vlug ter been is, maar als hij zijn Rolls-Royce bereikt krijgen ze hem nooit meer te pakken!

Ruud de Wild en Olcay Gulsen werden een tijdje geleden al gespot in een oranje overall, en inderdaad: ook zij proberen er in de nieuwe reeks vandoor te gaan. Topatleten Ireen Wüst en Kjeld Nuis doen mee, net als Maxime en Montana Meiland.

Ireen Wüst en Kjeld Nuis in Het Jachtseizoen
Maxime en Montana Meiland in Het Jachtseizoen
Ruud de Wild en Olcay Gulsen in Het Jachtseizoen

De start van Het Jachtseizoen

Jan Versteegh en Sander Lantinga proberen samen te ontkomen op een bakfiets(!), en dan zijn er nog een paar duo’s die nog geheim blijven. Op de beelden zien we echter ook Ajax-voetballers Davy Klaassen en Daley Blind, en dat lijkt ons… geen toeval.

Davy Klaassen en Daley Blind in Het Jachtseizoen
Sander Lantinga en Jan Versteegh in Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen is voor de kijkcijfers grotendeels afhankelijk van hoe leuk de deelnemers zijn, en er zitten al een paar duo’s tussen waarvan je nu al weet dat de aflevering hilarisch wordt!

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni om 20.30 uur te zien op SBS6 en vanaf zondagochtend 5 juni om 09.00 uur op Amazon Prime Video.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder