‘Kansloze’ Maxime en Montana Meiland maken indruk in Het Jachtseizoen

Maxime en Montana Meiland in Het Jachtseizoen

Nadat Peter Gillis en Rob Geus het team van StukTV in de luren legde, leken de kansen van Maxime en Montana Meiland niet al te best. Met een beetje geluk én improvisatie kwamen de zussen tóch een heel eind in Het Jachtseizoen.

Waar Rob Geus en Peter Gillis van tevoren allerlei ontsnappingstrucs geregeld hadden, gingen Maxime en Montana vooral improviserend te werk. Hoewel: ze overtuigden voorbijgangers om voor hen te ‘spioneren’. Ze kregen de locatie van de StukTV-achtervolgers regelmatig door, waardoor ze andere routes konden uitkiezen.

In Urk lag een reddingsboot voor Maxime en Montana klaar: na een wilde boottocht (‘Ik krijg allemaal water in m’n smoel!) was het éven tijd voor een wijntje. 

Ongrijpbare Maxime en Montana

Helaas hadden ze in Enkhuizen weinig geluk met het vinden van vervoer. Ze hadden geluk dat StukTV dacht dat de zussen al lang vertrokken waren, anders was het de kortste aflevering ooit geworden.

Het stel vond uiteindelijk een lift, maar toen reed het team van StukTV slechts 100 meter achter ze! Maxime en Montana wisselden op een tankstation van auto, waar StukTV een paar minuten later voorbij kwam rijden. Het busje waar ze inzaten stond er zelfs nog! In Amsterdam werd het duo zelfs gespot door de speurneuzen, maar ze sprongen net op tijd een auto in. De frustratie bij de mannen van StukTV liep behoorlijk op! Als een mol kwamen de zussen telkens dichtbij tevoorschijn, maar bleven ze nét buiten bereik.

Uiteindelijk werden Montana en Maxime tóch gegrepen, toen ze in Amsterdam een lift probeerden te regelen. Toch deden ze een dappere poging!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.