Merel Beks en Thomas van der Vlugt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Merel Beks en Thomas van der Vlugt
BN'ersOphef

Merel en Bachelor-Thomas uit elkaar: 'Voel me verraden'

|
|

Laatste update:

Trouble in Bachelor-paradise. Het is over en uit tussen StukTV-ster Thomas van der Vlugt en zijn liefje Merel Beks.

Merel bevestigde dat dinsdag op Instagram.

Merel voelt zich 'verraden'

In een emotioneel Insta-bericht deelt zij alle ins en outs van de breuk met haar volgers. Zij spreekt van een "nachtmerrie waar ik niet uit wakker word" en zegt dat ze zich "verraden" voelt. "Ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam mij diep dat ik alles heb geloofd. Ik voel me verraden, mijn hart is gebroken.

Thomas zoent met andere vrouw

Zij geeft verder geen details over de breuk. Maar Yvonne Coldeweijer van het juicekanaal Life of Yvonne dropte dinsdag een filmpje waarop te zien is hoe Thomas zoent met een andere vrouw. "En NEE, dit is niet Merel zelf, hij zal wel een type hebben", voegde ze eraan toe. Merel: "Ik voel me voor schut gezet dat Thomas vrijdag nog zei bij SLAM dat we aan het daten waren, wat mij hoop gaf en hij wist dat ik er keihard voor wilde werken en hij ondertussen andere dingen deed."

De geruchten over de breuk circuleerden al langer. Merel stelde recent nog een stapje terug te doen en niet veel meer op sociale media te delen. Thomas reageerde zelf vrijdag in zijn ochtendshow op SLAM! op de geruchten. Hij stelde dat hij nog steeds samen zou zijn met Merel. Zij leerden elkaar eerder dit jaar kennen dankzij het programma The Bachelor, waarin Thomas, momenteel te zien in Het Jachtseizoen, op zoek ging naar liefde.

Reactie Thomas

Thomas vindt het "rot" dat het naar buiten brengen van zijn relatiebreuk met Merel "op deze manier heeft moeten verlopen", zo zegt hij in een reactie op zijn Insta. "We hebben ruim een half jaar met elkaar gedatet, mooie tripjes beleefd, veel momenten samen gedeeld en enorm veel gelachen", schrijft de 'Bachelor'. "Helaas lopen dingen soms anders dan dat je in eerste instantie voor ogen hebt."

Ze wilden het nieuws eigenlijk samen naar buiten brengen, "echter gezien de huidige omstandigheden deel ik het op deze manier". De StukTV-maker zegt "ontzettend dankbaar" te zijn voor de tijd met Merel. "We hebben een ontzettend mooi avontuur gehad en je hebt een plekje in mijn hart. Ik gun je de wereld."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder