GTST, Lucas en Tiffy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST, Lucas en Tiffy

Cecilia Adorée neemt afscheid van GTST

|
|

Laatste update:

Het GTST-sprookje is na de uitzending die vandaag op Videoland te zien is over en uit voor Cecilia Adorée. Samen met Ferry Doedens' personage Lucas Sanders vertrekt de altijd dromerige Tiffy Koster uit Meerdijk! 

Hoewel we het eerder al een beetje zagen aankomen, heeft de actrice het nu zelf ook bevestigd op haar Instagram-account! 

Dankbaar voor de rol

"It is officially out there: Tiffy gaat Meerdijk verlaten. Vandaag verschijnt de laatste aflevering op Videoland. 9 maart is 'ie op TV", aldus Cecilia Adorée "Ik ben dankbaar voor alles wat ik als Tiffy heb mogen spelen: MYGOD, hebben jullie even? Precies vijf jaar geleden (goed, en 3 dagen) deed ik auditie voor Tiffy en dacht ik: ja, deze rol snap ik! De casting was al een feest. De rest is geschiedenis."

Time to say goodbye

De actrice was voor het eerst als Tiffy te zien in de spin-off Nieuwe Tijden en dat waren dan ook haar eerste stappen in de acteerwereld. "Het was mijn eerste project na mijn afstuderen en vanaf draaidag één ontdekte ik dat 'het vak' niet eng, maar vooral heel leuk is. Ik zal de komende tijd meer leuke momenten delen (ik ga er nog eens goed over nadenken welke dat zijn)." Voor nu wil ze vooral de fans en de cast bedanken. "Liefde voor Tiffy, voor m'n geweldige collega's die ik nu al mis en bovenal: jullie."

Lees hieronder haar hele bericht!

Kijktips? Luister Bankplakkers! meer

Op wereldreis

Uiteraard gaan Cecilia en Ferry Doedens er niet stilzwijgend uit. Na een roerige periode, waarbij Tiffy gevoelens kreeg voor haar huisgenoot Daan, hebben zij en Lucas besloten om samen met hun zoontje Wolf op wereldreis te gaan. Met een lach en een traan nemen de twee afscheid van Janine, Nina, Anton en Linda. "Ik ga jullie missen", spreekt Ferry Doedens' geliefde personage Lucas tot slot iedereen toe. Maar je weet wat ze zeggen: wie weet tot ooit (al moet zijn ontslag dan wel weer ingetrokken worden).

Cecilia Adorée neemt afscheid van GTST

GTST is iedere maandag t/m donderdag te zien om 20.00 uur op RTL4.

Lees verder