Catastrophe! Martien Meiland gehavend na klusongeval

Voor iemand die zo vaak verhuist, kan Martien Meiland tóch niet zo best klussen. De Chateau Meiland-ster werkt hard aan de nieuwe bed en breakfast Code Rosé, en dankzij wat pech ziet hij er behoorlijk gehavend uit!

Martien Meiland

Dochter Maxime, die eerder deze week een paar schokkende onthullingen deed bij Humberto, post op Instagram een video waarop Martien er niet zo best uitziet. De reality-ster heeft een dik oog; alsof hij een fikse muilpeer heeft gekregen, of een ongeluk heeft gehad.

Een gehavende Martien Meiland
© Maxime Meiland/Instagram

Blauw oog voor Martien Meiland

Dat is gelukkig niet het geval! Verslaggever Aran Bade vertelde in RTL Boulevard dat hij even contact had met de familie Meiland. Martien vertelde dat hij dacht dat hij een splinter in z’n oog had, en dat hij daarvoor naar de huisarts was gegaan. Na een onderzoekje bleek dat zijn oog gewoon erg geïrriteerd is geraakt door al het bouwstof dat er tijdens het slopen in terechtkwam. Het is vervelend, maar gelukkig niet ernstig.

Succes voor Chateau Meiland

Het achtste seizoen van Chateau Meiland begon gisteravond, en de sfeer op het Talpa-hoofdkwartier was ongetwijfeld gespannen. Na een paar dikke flops (zoals Avastars en De Nix Factor) moeten Vandaag Inside en Chateau Meiland het servies redden voor SBS 6. De aflevering van gisteren trok bijna een miljoen kijkers, dus John de Mol kan voorlopig gewoon op Martien, Erica en Maxime rekenen. Kijkers vinden de avonturen van Martien en co. wel steeds kunstmatiger overkomen, maar Chateau Meiland lijdt er voorlopig niet echt onder. 

Je ziet Chateau Meiland elke maandag op SBS 6, vanaf 20.30 uur.