Kijkers hekelen ‘gescript’ Chateau Meiland: ‘niet meer om aan te zien’

Na een heftig optreden van Erica en Maxime bij Humberto gisteravond, was de leukste familie van Nederland eindelijk weer op het vertrouwde SBS-honk te zien met een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Toch was niet iedereen enthousiast over deze comeback.

Chateau Meiland

Gescripte verhaallijnen

Volgens sommige kijkers is er nog maar weinig authentiek aan Martien, Caroline, Maxime en Montana. “Het spontane is er nu wel echt af met al die gescripte verhaallijnen”, twittert een kijker. Een ander vraagt zich af wie de verhaallijnen schrijft. “Na al die seizoenen gaat acteren ze nog steeds niet goed af.”

Charme weg

Volgens een trouwe kijker is ‘de charme echt weg’. Het is meer en meer van hetzelfde valt een kijker op. "Gegil, verbouwen, rosé en meer gegil." Een ander constateert dat iedereen dan wel mag ‘zeiken op het programma’, maar dat morgen vast wel weer zal blijken ‘dat 1 miljoen mensen hebben gekeken’.

Blouse van 200 euro

Naast al deze klachten hield ook de kledingkeuze van de Meilandjes vanavond de gemoederen bezig. Traditiegetrouw werd er veel geklust, alleen deden ze dit niet in een oude overal, maar in peperdure merkkeding. Zo zou Maxime een blouse van 200 euro dragen. ”Van werkkleding hebben ze nog nooit gehoord”, vermoedt een kijker. 

Chateau Meiland is iedere maandag rond 20:30 te zien op SBS 6.