Het team van de TV Kantine maakt de Casting Kantine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het team van de TV Kantine maakt de Casting Kantine

Casting Kantine: TV Kantine zoekt nieuw talent!

|
|

Laatste update:

Als je geen genoeg krijgt van de grappige typetjes in de TV Kantine is er goed nieuws! Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap zoeken versterking. Begin 2021 houden ze een talentenjacht voor imitators: de Casting Kantine!

In de TV Kantine persifleren Carlo Boszhard en Irene Moors zo’n beetje alle bekende Nederlanders. Elise Schaap en Ilse Warringa laten zich ook regelmatig van hun grappigste kant zien, en de TV Kantine is al jarenlang één van de grote publiekstrekkers op RTL4.

Eerder dit jaar liep Carlo Boszhard tegen een fiks probleem op. De TV Kantine kon níet om realityfenomeen Martien Meiland heen, maar Carlo heeft een totaal ander postuur. Op TikTok vond hij Björn de Vries, die vervolgens de show stal als ‘maître du chateau’.

De TV Kantine komt terug!

Het idee werkte dus, en de TV Kantine gaat het gewoon nóg een keer proberen. Op 7 januari is er een speciale uitzending, genaamd de Casting Kantine. Carlo, Irene en Elise zoeken samen met Buddy Vedder een nieuw lid voor het imitatieteam!

De deelnemers imiteren bekende Nederlanders, worden gecoacht door het TV Kantine-team en spelen verschillende sketches. Aan het einde van de show wordt een winnaar gekozen. De beste imitator krijgt een rol in het elfde seizoen van de show, dat een week later op 14 januari begint.

De meeste talentenjachten proberen de actie zo lang mogelijk te rekken (en soms zelfs té lang), dus een éénmalige show is best verfrissend!

Lees verder