Elite seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elite seizoen 3

¡Caramba! Élite verlengd met seizoen 5

|
|

Laatste update:

Fans van de populaire Spaanse serie Élite wachten nog op seizoen 4, maar vandaag had Netflix leuk nieuws. De avonturen op de eliteschool Las Encinas gaan sowieso nog even door in Élite seizoen 5!

Netflix maakte vandaag bekend dat er sowieso nóg een seizoen van de spannende serie verschijnt. Waarschijnlijk wordt de vijfde reeks in één ruk opgenomen na seizoen 4.

Élite gaat over de belevenissen van een stel tieners op de meest prestigieuze school van Spanje. Élite zit boordevol seks, drugs, driehoeksverhoudingen en keihard geweld! Veel van de studenten op Las Encinas zijn rijk én hopeloos verwend, dus er speelt zich behoorlijk wat rottigheid af binnen de muren van de school.

Élite seizoen 4 en 5 op Netflix

Over het vierde en vijfde seizoen is nog niet zoveel bekend, maar Netflix pakt het slim aan. Verschillende castleden verdwenen na het derde seizoen. Zij worden gedeeltelijk vervangen door Argentijnse acteurs om de show ook in Zuid-Amerika wat populairder te maken.

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Élite speelt zich af in Spanje, waar de serie ook wordt opgenomen. Het land werd hard getroffen door het coronavirus, waardoor de opnames van Élite lange tijd stil lagen. Een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar hopelijk verschijnt het vierde seizoen eind 2021.

Lees verder