Élite

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Élite

¡Si! Élite krijgt officieel een vierde seizoen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

¡Caramba! De Spaanse dramaserie Élite krijgt officieel een vierde seizoen. De cast heeft de scripts al mogen lezen en volgens hen wordt het zéér spannend in de broeierige gangen van de Spaanse eliteschool.

Het Twitter-account van Élite maakte dat zojuist bekend met deze videoboodschap van de cast!

Eigenlijk was het al zo goed als zeker dat Élite een vierde seizoen zou krijgen, maar het is toch fijn om nu de officiële bevestiging te zien. Aan het einde van het derde seizoen studeerden er een paar leerlingen van Las Encinas af (degenen die geluk hadden!), die we niet meer terugzien in de serie...

Élite

In Élite stort een middelbare school in waarna de leerlingen opgevangen worden door andere onderwijsinstellingen. Sommige ‘normale’ studenten moeten ineens naar de eliteschool Las Encinas, waar ze botsen met de omhooggevallen medestudenten. De school blijkt een wervelwind van geld, seks en drugs met hier en daar een onsje moord en doodslag!

Wanneer het vierde seizoen van Élite precies verschijnt is helaas nog erg onduidelijk. De acteurs hebben de scripts binnen, maar wanneer het film kan beginnen hangt natuurlijk af van de toestand met het coronavirus. Het is in elk geval goed om te weten dat de vierde reeks eraan komt! Officieus wordt er al gesproken over een vijfde seizoen, maar officieel is daar nog niets over bekend.

Lees verder