Elite seizoen 4 backstage foto met de cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elite seizoen 4 backstage foto met de cast

Bezet: 10 real-life liefjes van de Élite-acteurs

|
|

Laatste update:

Het vierde seizoen van Élite zit ongetwijfeld weer vol liefde, vriendschap en seks. Maar hoe is dat in het dagelijkse leven voor de acteurs? Wij zochten het voor je uit.

1. Itzan Escamilla (Samuel)

We hebben meerdere bronnen geraadpleegd, maar alles wijst erop dat Itzan Escamilla nog steeds vrijgezel is. Mochten we ernaast zitten, dan weet-ie z’n lief goed verborgen te houden. Op zijn Instagram staan slechts 14 foto’s en op alle foto’s staat-ie alleen.

2. Miguel Bernardeau (Guzmán) en zangeres Aitana Ocaña

In augustus 2019 maakte Miguel bekend dat hij een relatie heeft met de Spaanse zangeres, songwriter én model Aitana Ocaña Morales. Het lijkt erop dat ze nog steeds samen zijn.

3. Arón Piper (Ander) en zijn geheimen

In de serie hebben Ander en Omar elkaar gevonden, maar over het liefdesleven van Arón weten we maar weinig. Er zijn geruchten dat de acteur ook in het echte leven een oogje op Omar had, maar hij heeft zich nooit uitgelaten over z’n seksuele voorkeur.

4. Omar Ayuso (Omar) en Alonso Díaz

Ook in het echte leven valt Omar op mannen. Vorig jaar liet Omar in een romantische post op Instagram weten gelukkig te zijn met kunstenaar Alonso Díaz.

5. Claudia Salas (Rebeka) en Juan Ramón Moíño

Claudia is al enige tijd gelukkig in een open relatie met acteur Juan Ramón Moíño.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

6. Georgina Amorós (Cayetana) en het singleleven.

In Élite ging ze door het vuur voor Polo, maar in het echte leven is ze nog niet voor zijn charmes gevallen. De actrice is namelijk voor zover wij weten hartstikke vrijgezel.

7. Manu Ríos (Patrick)

In het vierde seizoen is Patrick een van de nieuwkomers. Naast acteren maakt Manu ook muziek en is-ie actief op YouTube. Op Instagram verschijnt er niemand aan zijn zijde.

8. Carla Díaz (Ari)

Of het waar is weten we niet 100% zeker, onze cursus Spaans op Duolingo is misschien niet toereikend genoeg, maar de geruchten gaan dat Carla datet met Laura Moray én Jorge Clemente. Waarom zou je ook eigenlijk kiezen?

9. Pol Granch (Phillipe)

Nieuwkomer Phillipe heeft in de trailer zijn handen vol. En ook in het echte leven is Pol een druk baasje, zij het op een andere manier. Naast het acteren houdt-ie zich ook druk bezig met muziek. Ruimte voor liefde lijkt er op dit moment niet te zijn.

10. Martina Cariddi (Mencía)

In de trailer lijkt de nieuwe klasgenoot Mencía interesse te tonen in Rebeka. Of Martina in real life naar iemand aan het lonken is weten we (nog) niet.

Élite seizoen 4 is nu te zien op Netflix.

Wil je weten of je nog kans maakt bij Tom 'Lucifer' Ellis? Bekijk dan onze lijst met liefjes van de Lucifer-acteurs. Heb je meer interesse in het liefdesleven van Frank Lammers? Check dan deze lijst

Lees verder