Élite, serie, Netflix

Veronica Superguide logo
Élite, serie, Netflix

Nee?! Élite krijgt mogelijk nieuwe cast vanaf seizoen 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zou goed mogelijk zijn dat het vierde en vijfde seizoen van de populaire Spaanstalige serie Élite er heel anders uit gaat zien. Volgens de Spaanse website Bluper vervangt Netflix namelijk de complete cast om plaats te maken voor nieuwe gezichten. 

Netflix heeft nog niets bevestigd (of ontkend), maar volgens de Spaanse website is Netflix al druk in de weer met de twee vervolgseizoenen van de populaire Spaanstalige reeks. Als het waar is, zouden er in het vierde en vijfde seizoenen nieuwe leerlingen op de middelbare school Las Encinas komen. En zouden ook zij te maken krijgen met een (nieuw) moordmysterie. Nieuws om in de gaten te houden, dus.

Seizoen drie 

Eerder wisten we al te melden dat het derde seizoen - gelukkig nog wel met de bekende gezichten als Samuel, Carla, Nadia en Lu  - vanaf maart op Netflix staat. Sneller dan we hadden gedacht, maar dat is maar goed ook. Het tweede seizoen eindigde namelijk met een behoorlijk wending. De moordenaar van Marina belandde achter de tralies, maar liep een paar weken later plots weer vrij rond. Hoe dit afloopt zien we volgende maand al! 

Lees verder