Elité seizoen 2 Netflix

Veronica Superguide logo
Elité seizoen 2 Netflix

Élite vernieuwd voor derde seizoen; in 2020 te zien op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Alhoewel we het tweede seizoen van Élite pas volgende week op Netflix mogen verwachten, heeft de streamingdienst nu al besloten een derde seizoen te bestellen! Dat nieuws bracht regisseur Diego Avalos (via Variety) op een presentatie over seizoen 2 van Élite.

Viva España: Netflix-toppers Éliteen La Casa De Papel

Het eerste seizoen van Élite werd in de eerste maand na de release door maar liefst 20 miljoen huishoudens gekeken. Na La Casa De Papel heeft Spanje met Élite dus een tweede knaller te pakken! Het eerste seizoen draaide om Samuel, Nadia en Christian, die een beurs krijgen om naar een elitaire school te gaan nadat hun oude school is ingestort. Als er iemand vermoord wordt, zijn de nieuwkomers natuurlijk meteen verdacht... Élite maakt gebruik van flashbacks en flashforwards om het verhaal te vertellen en doet daardoor denken aan Big Little Lies. Ook wordt de serie wel eens vergeleken met Gossip Girl. Die trend wordt doorgezet in het tweede seizoen, dat draait om een vermissing!

Élite S2 vanaf 6 september op Netflix; S3 in 2020

Wij zijn enorm benieuwd naar het tweede seizoen van Élite! Nu de personages zijn neergezet, belooft Netflix ons namelijk dieper op hun relaties en interacties in te zoomen. Daarbij worden ook drie nieuwe personages geïntroduceerd. We hopen dat die trend door wordt gezet in het derde seizoen dat in 2020 op de streamingdienst te zien zal zijn! Maar goed, eerst dus seizoen 2 van Élite! Vanaf 6 september kun je alle 8 afleveringen bingen op Netflix.

Lees verder