• Nieuws

Gehavende BZV-Vera haalt wéér uit naar boer Geert!

Vera uit Boer Zoekt Vrouw

Would be-boerin Vera irriteerde Boer Zoekt Vrouw-kijkers met haar uitbundige gedrag, en boer Geert door zélf haar spulletjes te pakken. Ze vond een nieuwe liefde in boer Arjen, maar of dat helemaal goed gaat?

Op Instagram deelt Vera een foto waarop ze een joekel van een blauw oog heeft! ‘En jullie vonden boer Geert Lomp?’

Wat er precies gebeurd is blijft onduidelijk, maar het lachende gezicht van Vera duidt erop dat er weinig verontrustends aan de hand is. Het ziet er wél akelig uit! In de Instagram-post lijkt het erop dat het om een uit de hand gelopen kickbokstraining gaat ('K1') met de mysterieuze boer Arjen.

Boer Zoekt Vrouw

Vera mocht logeren bij boer Geert, maar miste daar een echte connectie. Geert bleef de hele logeerweek nogal ontwijkend en gaf bijna nergens serieus antwoord op. Vlak vóór Geert moest kiezen of hij Vera of Angela mee zou nemen op citytrip verliet Vera zélf de boerderij. Hoewel Geert volhield dat hij voor Angela wilde kiezen, zette zowat iedereen daar gigantische vraagtekens bij.

Bericht wordt geladen...

Met Angela werd het uiteindelijk ook niets, toen Geert haar als een botte boer afpoeierde, maar de agrariër vond gelukkig een andere leuke vrouw! Al met al werd het een deprimerend seizoen van Boer Zoekt Vrouw, met gelukkig een paar stralende lichtpuntjes!

Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk