Vera uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vera uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020

Vera uit BzV heeft nieuwe boerenliefde in haar leven

|
|

Laatste update:

In misschien wel de emotioneelste aflevering van Boer Zoekt Vrouw tot nu toe (zelfs Annemiek hield het niet droog!) zagen we hoe Vera afscheid nam van Geert. Zij was tot de conclusie gekomen dat de verschillen tussen haar en de nuchtere Noord-Brabander groter waren de overeenkomsten. Toch hebben de pijlen van Cupido alsnog doel getroffen: in een interview in het Radio 2-programma Gijs 2.0 onthult Vera dat zij verliefd is geworden op een andere boer!

Vera uit BzV heeft nieuwe boerenliefde in haar leven

‘Rustig aan’

Ze wil niet veel kwijt over de nieuwe man in haar liefde. Op aandringen van Gijs Staverman verklapt Vera alleen dat hij luistert naar de naam Arjen. Het kersverse koppel is nu aan het daten en dat bevalt prima. Hoewel Vera naar eigen zeggen wel moet oppassen dat ze niet te hard van stapel loopt: “We doen het rustig aan. Dat is moeilijk voor mij, maar ik ga het wel proberen.

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Maling

De trouwe fans van Boer Zoekt Vrouw zal het niet verbazen dat Vera soms nogal impulsief en overheersend kan zijn. Haar nadrukkelijke aanwezigheid viel dan ook niet bij alle kijkers van BzV in de smaak. Zij heeft echter maling aan alle negatieve reacties: “Zo ben ik gewoon. Ik zeg gewoon alles wat in me opkomt.” Het lijkt er dus op alsof Vera alsnog het geluk heeft gevonden op het platteland!

Lees verder