Roel en Steffi op Omroep Brabant

Veronica Superguide logo
Roel en Steffi op Omroep Brabant

Steffi en Roel vinden BzV-Vera ‘overheersend’: 'jammer'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het Boer zoekt Vrouw-liefdeskoppel Roel en Steffi schaart zich achter de kritiek van twitteraars: kandidate Vera, die in het huidige seizoen op de boerderij van deelnemer Geert logeert, zou te 'overheersend' zijn.

Steffi - die recent een soort liefdesbaby verwelkomde met BzV-ster Marnix - ziet dat Vera 'er helemaal voor gaat'. De Brabantse paardenboerin, die aan het programma haar grote liefde Roel overhield, blikt elke week op Omroep Brabant terug op de afgelopen BzV-uitzending. Zo ook nu. 

Overheersend

Boer Geert moet zijn aandacht verdelen tussen de overgebleven dames Angela en Geert. "Maar Angela wordt een beetje op de achtergrond gezet, terwijl: toen ze samen met Geert was ging het heel leuk", analyseert Steffi. Roel gaat nog een tikkie verder. "Ja. Vera overheerst alles en dat is gewoon jammer." Overigens geven ze wél aan dat ze de scènes met hun mede-Brabo Geert verreweg het meest spectaculair vinden!

Steffi en Roel vinden BzV-Vera ‘overheersend’: 'jammer'

Vera slaat terug

Je zou kunnen zeggen dat Roel en Steffi zich hiermee scharen achter een grote groep kijkers die zich op sociale media nogal negatief uitliet over de flamboyante, uitgesproken Vera (hieronder een kleine greep). Ze zou zich te 'seksueel' opstellen, verschillende, verwarrende signalen afgeven én vraagt te veel om aandacht - aldus de zure twitteraars na elke BzV-uitzending. Vera was begrijpelijk helemaal klaar met die haat-tweets en beet eerder al flink van zich af. Go Vera!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Foto Vera: Linelle Deunk

Lees verder