BzV-Marnix en Steffi verwelkomen baby!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
BzV-Marnix en Steffi verwelkomen baby!

BzV-Marnix en Steffi verwelkomen baby!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Steffi Verhagen en Marnix Knetemann, twee deelnemers aan het vorige Boer zoekt Vrouw-seizoen, komen met zoet baby-nieuws: er is een kleine geboren!

En nee, het gaat hier niet om een buitenechtelijke baby. Steffi is nog altijd hoteldebotel op haar Roel en ook Marnix is voor zover we weten nog samen met de dame met wie hij net na Boer zoekt Vrouw een relatie begon. Geen mensenbaby dus, maar... een veulentje! 

Group effort

"Eerste BzV veulen geboren", schrijft Steffi bij een intens schattige foto op Instagram. De reden dat ze het een BzV-veulen noemt, is simpel. Marnix’ merrie Blanka van Knedo liet zich vorig jaar dekken door Steffi’s hengst Hennessy. Ze noemt het overigens "emotie fokkerij" en dat is vast een vakterm die wij niet begrijpen!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Boer zoekt Vrouw

Leuk en aardig voor Steffi en Marnix natuurlijk, zo'n gezamenlijke liefdesbaby, maar wij zijn momenteel even helemaal into de nieuwe boeren. Het huidige seizoen Boer zoekt Vrouw is tot nu toe hartstikke vermakelijk. En dat kan ook niet anders met boeren als Jan - die een verrassende drugsbekentenis dropte - en Geert Jan, die de gemoederen nogal bezighoudt door verschillende geruchten. En hopelijk komen de eerste liefdesvonken vanavond om de hoek kijken, want qua romantiek is het tot nu toe nog ver te zoeken!

Boer zoekt Vrouw is vanavond om 20:35 uur te zien op NPO 1.

Lees verder