Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

‘BzV-boer Geert Jan met vrouw gespot in Turkije’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het is me er eentje, die Geert Jan uit Boer zoekt Vrouw. Vorige week liep hij nog met een kek konijnenpak door het beeld - tot hilariteit van zijn logerende dames - en nu is 'ie in Turkije aan het dansen met een andere vrouw?!

'Geert Jan stiekem al verliefd?', kopte showbizzplatform DenD gisteren. "Geert Jan houdt wel van gezelligheid. Zoveel gezelligheid, dat het voor Betty (de deelneemster die vorige week zélf zijn erf verliet, red.) teveel werd. Zij vond de boer te druk en te aanwezig. Een andere vrouw lijkt wel van de paardenhouder gecharmeerd te zijn en met haar heeft hij samen in Turkije gedanst", zo lezen we. Euhm... wat is er hier aan de hand?

Boer Geert Jan in Turkije

We zien een insta-foto van ene Jolanda die samen met Geert Jan een dansje waagt in Turkije. Hoe DenD de foto wist op te rakelen, is een raadsel. Want het is uiteindelijk allemaal véél minder spannend dan het platform ons in eerste instantie deed geloven. Zo zijn de beelden al van september vorig jaar, hoogstwaarschijnlijk nog vóór de paardenboer zijn BzV-dames voor het eerst ontmoette - en zéker voordat de logeerweek van start ging. Iets met een storm in een glas water. No big deal dus, hij viert hier waarschijnlijk gewoon vakantie en kwam een Nederlander tegen! Gezellig toch?

'Ouwehoer'

Deze Jolanda noemt Geert Jan in haar insta-post een "gezellige ouwehoer" en een "goedzak". "Ach wat leuk", beschrijft ze de ontmoeting. "We hebben het zo gezellig met 'm gehad in het hotel in Lara, Turkije. Samen gezongen, gedanst en héél véél gelachen. Ik hoop dat er wat leuks op zijn pad komt!" En dat hopen wij natuurlijk ook! Momenteel heeft Geert Jan nog twee logees op zijn paardenboerderij: Karine en Jaqueline. Volgens boze geruchten zou hij na het tv-avontuur in een zwart gat zijn beland nadat een dame hem het leven zuur maakte

Hoe dan ook: we zijn nu al benieuwd naar de nieuwe Boer zoekt Vrouw, die aankomende zondag om 20:30 uur te zien is op NPO 1.

Lees verder