Angela en Geert uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela en Geert uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Boer zoekt Vrouw-Geert reageert op kritiek na citytrip met Angela

|
|

Laatste update:

Aanstaande zondag is het zo ver: de Boer zoekt Vrouw-reünie! Eindelijk horen we hoe het verder is gegaan met de boeren en hun potentiële geliefden. Ook is er natuurlijk genoeg om op terug te blikken… Bijvoorbeeld op die spraakmakende citytrips!

BzV-Geert denkt niet dat Angela bij hem past

In zijn radioprogramma Gijs 2.0 laat Gijs Staverman alvast een kort fragment uit de aankomende Boer zoekt Vrouw-reünie horen. We luisteren naar boer Geert, die terugblikt op zijn citytrip met Angela. Miljoenen kijkers zagen afgelopen zondag hoe er een abrupt einde kwam aan de beginnende romance tussen de boer en zijn briefschrijfster. "Nou, ik denk dat wij niet bij mekaar passen, denk ik", hoorden we de boer zeggen terwijl ze net gezellig een kopje koffie zouden drinken.

Kijkers vinden actie boer Geert nogal lomp

Het leek eerder nog zo goed te gaan tussen Geert en Angela... Helaas bleek de citytrip voor hen ook een desillusie. Veel mensen vonden de actie van boer Geert nogal “lompig”… De boer is daar echter niet zo van onder de indruk: "Ja, dat is de mening van hen. Het ligt er maar net aan wat je wil horen." Hij heeft dan ook geen spijt van zijn actie.

We zijn enorm benieuwd naar de Boer zoekt Vrouw-reünie. Zijn Geert Jan en Karine nog samen? Wil Nienke verder met Jan? En hoe zit het met Bastiaan en Milou? Morgen volgen de verlossende antwoorden!

Boer zoekt Vrouw is komende zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1!

Lees verder