Geert Jan en Karine in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geert Jan en Karine in Boer zoekt Vrouw

‘Citytrip met Karine was kwelling voor Bzv-Geert Jan’

|
|

Laatste update:

Veel kijkers bleven hevig teleurgesteld achter na de laatste Boer zoekt Vrouw-aflevering. De vonken waren ver te zoeken, behalve bij boer Bastiaan en zijn Milou. Volgens oud-deelneemster Steffi was de citytrip met Karine voor Geert Jan een "kwelling".

Dat vertelt ze in haar nieuwste BzV-vlog voor Omroep Brabant, waarin ze samen met haar liefje Roel de afleveringen onder de loep neemt. Ze had dus een beetje medelijden met 'GJ'. Terwijl hij meerdere keren de liefde verklaarde aan Karine - die momenteel onder vuur ligt vanwege 'oplichtings'-geruchten - bleef zij de boot maar afhouden. 

Mwah op Malta

Volgens Steffi rukte Karine al op dag één van hun citytrip in Malta de spreekwoordelijke stekker eruit. "Zo kwam het in ieder geval wel over", aldus de Brabantse paardenboerin. "We hebben echt ontzettend met Geert-Jan te doen. Die gaf zich helemaal bloot en vertelde hoe leuk hij haar vond, terwijl zij afstand hield en kil deed. Je gunt hem zoveel meer. Hopelijk komt het goed met hem, maar dat zien we met Karine niet gebeuren."

Kwelling

Volgens Steffi kwam het haast over 'als een kwelling' voor GeeJee. "Och germe", zegt ze over de ongetwijfeld hevig teleurgestelde boer. Maar hè: de liefde kun je niet dwingen. Karine voelde op citytrip overduidelijk nog niet hetzelfde voor GJ als hij voor haar voelt. En dat levert pijnlijke beelden op, zo vonden ook kijkers. Die tweetten massaal over het ongemak op Malta.

Of GJ en Karine alsnog de liefde vonden, zien we aankomende zondag om 20:25 uur op NPO 1. Dan komt de BzV-reünie aflevering op tv!

Lees verder