Jaimie Vaes en Lil' Kleine

Veronica Superguide logo
Jaimie Vaes en Lil' Kleine

‘Bruiloft Jaimie Vaes en Lil’ Kleine afgeblazen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het huwelijk van Jaimie Vaes en Lil’ Kleine staat op losse schroeven. In Shownieuws meldde Bart van Ettekoven dat het huwelijk er voorlopig sowieso niet komt.

“Jamie Vaes heeft een appartementje gehuurd op Ibiza, daar zit ze nu met Lio. Vandaag kwam er een persbericht naar buiten dat de realityserie Jaimie: In the Vaes Lane twee weken later zou starten. Daarin wordt aangekondigd dat de aanloop naar het huwelijk wordt gefilmd en ook de grote dag zelf te zien zal zijn. Ik heb nieuws voor je: die grote dag gaat er niet komen… In elk geval dit jaar niet, en waarschijnlijk helemaal nooit meer.”

Nadat Lil’ Kleine werd gearresteerd op Ibiza, nadat hij Jaimie schijnbaar mishandeld had, sprongen heel wat BN’ers voor Vaes in de bres. O.a. Olcay Gulsen, John van den Heuvel en Rob Goossens adviseerden Jaimie om hulp te zoeken. Volgens Van Ettekoven hebben alle reacties heel wat losgemaakt bij Vaes.

Jaimie: In the Vaes Lane

“Ze is behoorlijk aan het denken gezet, naar aanleiding van haar eigen filmpje wat ze plaatste met Jorik. Ze heeft daar zoveel reacties op gehad, zij is gaan nadenken en is van mening dat ze het allemaal niet meer weet. Voor Jaimie hangt er een heel groot vraagteken achter die trouwerij. Lil’ Kleine zal heel erg moeten veranderen als dat huwelijk ooit nog plaats wil vinden. Jaimie wil in juli trouwen, dat gaat deze maand sowieso niet meer lukken. Het wordt sowieso volgend jaar, maar we moeten ook niet gek staan kijken als dat huwelijk er niet meer komt. Ik denk het laatste; dat hoop ik voor Jaimie.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Discovery+ maakte vandaag bekend dat het tweede seizoen van de realityshow Jaimie: In the Vaes Lane op 15 juli van start gaat. Volgens Shownieuws hoeven we hier echter niet op te rekenen.

Lees verder