lil kleine john van den heuvel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
lil kleine john van den heuvel

John van den Heuvel: ‘Lil’ Kleine moet hulp zoeken’

|
|

Laatste update:

Sinds afgelopen zondag raken we niet uitgepraat over Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Crime-journalist John van den Heuvel praatte ons in RTL Boulevard bij.

'Lil' Kleine kruipt door het oog van de naald'

Het Spaanse OM seponeert de zaak tegen Lil’ Kleine. Er is geen bewijs om de rapper langer vast te houden of verder onderzoek te doen, zodat het strafrechtelijk gezien ophoudt. Dat betekent volgens John van den Heuvel echter niet per se dat er niets gebeurd is. De politie heeft hem niet voor niets meegenomen om wat tijd in de cel door te brengen. “Juridisch gezien kruipt hij door het oog van de naald: er zullen strafrechtelijk gezien weinig gevolgen zijn. Maar er is daar natuurlijk wel echt iets gebeurd en dat is veel zorgelijker. (…) Moet er niet iets gebeuren in de vorm van hulp richting Jaimie? En misschien is het ook wel heel goed dat die Lil’ Kleine eens gaat praten met een deskundige om te kijken of zijn gedrag niet moet worden aangepast.

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes komen met verklaring

RTL Boulevard probeerde Lil’ Kleine voor de camera te krijgen. De oud-The Voice of Holland-coach wilde echter niet inhoudelijk reageren. Inmiddels heeft het stel echter tóch een verklaring naar buiten gebracht. De vakantiegangers geven aan geschokt te zijn door alle media-aandacht. Ze noemen de geruchten die rondgaan omtrent dit incident “absoluut niet waar”. Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, wil echter wel graag “zijn oprechte excuses aanbieden voor alle commotie”. Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten. Voor nu vraagt het stel om rust. Ze sluiten af met de boodschap dat ze erg veel van elkaar houden.

RTL Boulevard is iedere dag om 18:35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder