Lil' Kleine en Jaimie

Veronica Superguide logo
Lil' Kleine en Jaimie

Lil' kleine gearresteerd na mogelijke mishandeling Jaimie Vaes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Rapper Lil' Kleine is van zaterdag- op zondagnacht opgepakt door de Spaanse politie op feesteiland Ibiza. Dit heeft alles te maken met een incident tussen hem en zijn vriendin Jaimie Vaes.

In de uitzending van RTL Boulevard van vanavond brachten ze de laatste feiten.

Ernstige zaken

"Ja, er is toch echt nieuws dat niets te maken heeft met het Songfestival", begint RTL Boulevard-icoon Luuk Ikink zijn aankondiging. "Lil' Kleine zou zijn opgepakt op Ibiza, dat meldt Weekblad Privé vanmiddag. We hebben daar uiteraard achteraan gebeld en het lijkt allemaal te kloppen. Jaimie Vaes zou volgens ooggetuigen bebloed en met kleerscheuren de lobby van het hotel in zijn gerend en er zou zelfs een hotelkamer zijn vernield." 

Verstopt in hotelkamer

De receptioniste van het hotel waar de twee verbleven, zou daarna direct tot actie zijn overgegaan. "Lil' Kleine heeft zich toen verstopt ergens in dat pand, maar is uiteindelijk toch gevonden en meegenomen door het politie. Daar zit hij nu nog steeds vast." Wat er precies is voorgevallen tussen die twee, is vooralsnog onbekend. Wel postte de rapper vlak na middernacht nog twee opvallende Instagram Stories.

Lil' kleine gearresteerd na mogelijke mishandeling Jaimie Vaes
Lil' kleine gearresteerd na mogelijke mishandeling Jaimie Vaes

Reactie management

Het leek vanmiddag nog tot 'geruchten' te behoren, maar inmiddels is er ook een reactie van het management van de voormalig The Voice of Holland-coach. Zij bevestigen dat er iets is voorgevallen. "Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat", leest Luuk het statement voor. Een hele nare situatie die in de media vast deze week nog een staartje krijgt! 

RTL Boulevard is iedere dag om 18:35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder