Olcay Gulsen en Jaimie Vaes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen en Jaimie Vaes

Olcay Gulsen geeft Jaimie Vaes advies: 'Kies voor jezelf'

|
|

Laatste update:

Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes domineren de afgelopen dagen het nieuws. Na de arrestatie van de rapper en de verhalen over de mishandeling van zijn vriendin springt Olcay Gulsen in de bres. Zij heeft één advies voor Jaimie: "Kies voor jezelf en je zoontje". 

Heftige ruzie

Je kunt het nieuws over Lil' Kleine haast niet gemist hebben. In de nacht van zaterdag op zondag werd de rapper opgepakt door de Spaanse politie. Dit zou alles te maken hebben met een uit de hand gelopen ruzie. "Jaimie Vaes zou volgens ooggetuigen bebloed en met kleerscheuren de lobby van het hotel in zijn gerend en er zou zelfs een hotelkamer zijn vernield", meldde RTL Boulevard afgelopen zondag.

Vrijlating

Ondanks dit heftige incident is de rapper maandag in de loop van de dag weer vrijgelaten, maar dat betekent niet dat het hier stopt voor hem. Hij is onder een zogenoemde 'voorwaardelijke sepot' vrijgelaten, wat inhoudt dat er nog een staartje aan kan komen. Jaimie Vaes maakt dat niet ter plaatse mee; zij is naar verluidt samen met haar zoontje weer naar Nederland vertrokken. De opnames van haar realityster zijn wel voorlopig stilgelegd.

Advies van Olcay

Hoewel de precieze details van het geweldsincident nog niet bekend zijn, heeft Olcay Gulsen - die in het verleden zelf te dealen had met huiselijk geweld - slechts één advies voor de vriendin van Lil' Kleine. "Lieve Jamie. KIes voor jezelf en je zoontje. Je bent zo'n prachtige vrouw", schrijft ze op haar Instagram Stories. "Wegkijken is goedkeuren", aldus Olcay. De vraag is alleen of hier naar wordt geluisterd.

Olcay Gulsen geeft Jaimie Vaes advies: 'Kies voor jezelf'

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder